Braunstein bygger nyt
samlingssted på kajen 

På kajen ved den blå bro og indgangen til Søndre havn vil der i de kommende måneder skyde en ny arkitekttegnet bygning op. Som bliver en del af mikrobryggeriet Braunstein.

Braunstein går efter at åbne et community house i løbet af 2020, hvor alle vil være velkomne. I forvejen har bryggeriet omkring 15.000 gæster om året fra hele verden, og med det nye hus kan gæsterne få en endnu bedre oplevelse. Samtidig vil bygningen kunne huse mange andre sammenkomster og aktiviteter og blive et nyt mødested for byens borgere og gæster.

Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet Adept, og den vil have to etager med to rum på hver etage. Det er et bæredygtigt, moderne byggeri, som er skabt af materialer der kan genbruges, når huset engang skal tages ned.

”Vores ambition er at være værter i et levende hus, hvor alle er velkomne. Vi kommer eksempelvis til at have fællesspisning, yoga” siger Michael Braunstein fra teamet bag det køgensiske mikrobryggeri. Nu kan byggeriet tage fart, og vi glæder os helt vildt til at slå dørene op for køgensere og andre venlige mennesker.”

I am raw html block.
Click edit button to change this html

* skal udfyldes
X