fbpx

Braunstein Oktoberfest 2024

Oplev Køge og omegns sjoveste og festligste Oktoberfest på Køge Havn hos det legendariske Bryghuset Braunstein den 30. september kl. 15.00!

Vi har fyldt et kæmpe telt på havnen med lange borde, hvor I kan feste og hygge jer i ægte oktoberfest-stil. Nyd vores dejlige 1-liters øl, der flyder i stride strømme, mens oktoberfest orkestret fylder teltet med den helt rigtige stemning. Syng med på de kendte hits, dans polka eller vær med til at stå på bænkene og lave sjov!

🍺 Kommer I som en gruppe? 🍺

Vil I gerne sidde sammen og have jeres eget bord? Intet problem! I kan booke et bord til 8 personer og beholde det helt frem til kl. 18:00, hvorefter det bliver frit til andre festglade gæster.

Hvis I vil gå all-in og få en fuldendt Oktoberfest-oplevelse, så tilbyder vi også lækker mad, der serveres kl. 17:00. Vores menu består af glaseret skinke, krydret pølse, gratinerede kartofler, salater med Dijon og kerner, friskost-tomater samt sprøde, salte lækkerier. Det bliver et sandt festmåltid, der får smagsløgene til at danse polka!

Prost!🍺

* Billetterne bliver revet væk, så sørg for at sikre jer jeres plads allerede i dag. Prost!

Date

05 okt 2024

Time

15:00 - 23:55

Mere info

Køb billet

Adresse

Pakhuset Braunstein
Pakhuset Braunstein
Carlsensvej 3, 4600 Køge
Website
https://pakhuset.braunstein.dk/
Køb billet

Leave reply: