fbpx

Quiz aften & fællesspisning

Den første torsdag i hver måned holder vores altid veloplagte quizmaster Martin en uforglemmelig quizaften, hvor der dystes om alt mellem himmel og jord, og på en måde så alle kan være med. 
Det er desuden muligt at tilkøbe billet til vores populære fællesspisning, så du er helt tanket op og klar til at bruge hjernemusklen!

Døråbning
Du er velkommen fra kl. 17.00.

Vi spiser kl. 17.30  –
Fællesspisning starter kl 17.30, og vi sidder alle ved hyggelige langborde. Dagens specielt sammensatte menu bliver anrettet på delefade – i mindre portioner, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig. Det koster 100 kr. at spise med inden quiz, og dette kan tilkøbes ved billetbestilling.

Vi quizzer kl. 19.00

Quizzen starter kl. 19.00, og der vil være musikspørgsmål, spørgsmål om øl, geografi, lokale nyheder og meget andet. Der er fine præmier fra Bryghuset Braunstein, og formålet er hygge, sjov og ”noget” at mødes om på en ellers kedelig torsdag aften. Der dystes i hold på 4-6 personer. OBS: Bemærk, at vi har et begrænset antal pladser, så slå til, mens tid er.

Leave reply: