fbpx

LEJ LOKALER

I vores fantastiske lokale – HAV KIK – på første sal, med panorama udsigt over havnen og Køge Bugt, byder I jeres gæster velkommen til et uforglemmeligt arrangement. Vi sætter rammerne, som I og Jeres gæster fylder ud.

I lokalet kan vi have plads til 80 siddende eller 100 stående gæster til fest, møde, reception eller anden lejlighed.

Mere kommer snart…

Hos Pakhuset Braunstein har vi moderne faciliteter og udstyr, der imødekommer ethvert behov ved konfirmationer, fødselsdage, reception, møder, konferencer, kurser, foredrag og andre typer arrangementer. I fantastiske omgivelser kan energien og inspirationen rigtig kommer frem.

Book firmajulefrokosten her

Send en uforpligtende forespørgelse på en dato.

BOOK NU!

Searching Availability...

Kokken i køkkenet

Vi har valgt at samarbejde med kokken Henrik Ravnemose Henrik er kok, Medlem af dansk Sommelierforening siden 2004, har 10 års erfaring som selvstændig restauratør i Køge på havnen: Restaurant Horizonten og Brasserie 33 – samt tidligere virke som køkkenchef og sommelier på Vallø Slotskro dette giver Jer en sikkerhed for den rette sammensætning af menuen og kvaliteten i håndværket. I det hele taget sætter vi og Henrik fokus på lokale råvarer, for eksempel fra William på Klippingegård og Engvang med æbler og frilandsgrise.

Historien om Braunstein

THE DREAM OF DANISH SINGLE MALT WHISKY Whisky and fly fishing are like two drops of water.

02:09

Erhvervsarrangement i Pakhuset Braunstein

Kom til erhvervsarrangement for dig og dine kollegaer i Pakhusets flotte og unikke rammer.

X