fbpx

Et nyt samlingssted for alle

På kajen ved den blå bro og indgangen til Søndre havn ligger Pakhuset – en del af mikrobryggeriet Braunstein. Et samlingssted på Køge havn, hvor alle er velkomne. I en bæredygtig bygning byder vi indenfor til aktiviteter og sammenkomster for byens borgere og gæster. Pakhuset Braunstein er et mødested, hvor vi er sammen på nye måder. Til fællesspisning, yoga og foredrag. Til firmaarrangement, privat fest eller hyggelige timer i venners selskab. Pakhuset er en unik ramme om det hele. Kombineret med kvalitet fra mikrobryggeriet Braunstein og kompromisløs mad bliver det ikke bedre. Pakhuset består af to etager og er tegnet af arkitektfirmaet Adept. Et bæredygtigt og moderne byggeri skabt af materialer, der kan genbruges når huset engang skal tages ned.

På første sal finder I vores fantastiske lokale – HAV KIK – med panoramaudsigt over havnen og Køge bugt. En unik ramme for et uforglemmeligt arrangement, der har plads til 80 siddende eller 100 stående gæster. Derudover rummer øverste etage yderligere et lokale perfekt til mindre møder eller konferencer. I Pakhusets stueetage byder vi velkommen indenfor i vores café og butik samt Taproom, hvor fællesnævneren er øl og whisky i særklasse fra mikrobryggeriet Braunstein og unikke madoplevelser.

Få seneste nyt fra Pakhuset Braunstein før alle andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på kommende arrangementer og billetsalg. Vi skriver én gang om måneden og du kan altid afmelde dig igen. Vi deler ikke din mailadresse med andre og glæder os til at sende dig Braunstein-nyheder frisk fra fad.

* skal udfyldes